Alphen a/d Rijn | Leidse Schouw 2, 2408 AE |
Barneveld | Koolhovenstraat 11, 3772 MT |
Geldermalsen | De Panoven 29A, 4191 GW |
Zwolle | Schrevenweg 3-9, 8024 HB |
header-image-3.jpg

RMToolbox voor onderwijsinstellingen.

De RMToolbox is een goed en praktisch instrument om risicomanagement binnen uw onderwijsinstellingen praktisch vorm te geven. Met de RMToolbox brengt u risico's in kaart om vervolgens de beheersingsmaatregelen aan te geven. De RMToolbox geeft inzicht in de kans en impact van risico's binnen uw organisatie, zowel voor als na het treffen van beheersingsmaatregelen. Bij de opzet van de RMToolbox is gebruik gemaakt van Excel, zodat het instrument bij iedere onderwijsinstelling te installeren is.

Omdat risicomanagement geen statisch gebeuren is, maar voortdurend in ontwikkeling, heeft de RMToolbox de mogelijkheid om meerdere perioden naast elkaar te zetten. Hierdoor kunt u de risico's in de tijd volgen.

Als sluitstuk kent de RMToolbox een module RMoverzichten, waarin de informatie uit de toolbox wordt samengevat in overzichten en schema's. RMoverzichten is afgestemd op de diverse niveaus binnen uw organisatie, zodat u kunt kiezen voor een rapportage op hoofdlijnen of een meer gedetailleerde rapportage.

Van Ree Accountants kan de RMToolbox als product leveren, zodat u het risicomanagement met behulp van de handleiding zelf kunt opzetten en implementeren binnen uw organisatie. Een andere optie is dat u zelf de opzet en implementatie verzorgt, waarbij wij u begeleiden en over uw schouder meekijken. Een laatste optie is dat wij de eerste opzet doen en u vervolgens intensief begeleiden bij de implementatie van risicomanagement in uw instelling.

Voor meer informatie over de RMToolbox verwijzen wij u naar onze presentatie over de RMToolbox en onze flyer. Ook kunt u een demoversie bij een van onze adviseurs aanvragen.

Uw contactpersonen.

Alphen aan den Rijn
accountant Alphen aan den Rijn Jaap Bergman

drs. J. (Jaap) Bergman RA
(0172) 78 21 30

Barneveld
accountant Barneveld Marien Rozendaal

M.A. (Marien) Rozendaal RA
(0342) 40 85 08

Geldermalsen
accountant Geldermalsen Johan Berkouwer

J. (Johan) Berkouwer RA MSc
(0345) 58 90 00